Training ‘Ledenblad maken en schrijven’

De bestuursleden van de KVDEG waren op 16 februari uitgenodigd door de NVN om met andere plaatselijke bestuursleden deel te nemen aan een training “Ledenblad maken en schrijven”

In de ochtend kregen we training van Niek Arts van het bedrijf Editoo, hij leerde ons veel over schrijven en het vooral goed voorbereiden en de kunst van het interviewen.
De training was heel leerzaam en er werden veel voorbeelden gegeven van hoe bepaalde zaken wel of niet aan te pakken, verder konden we nog oefenen op elkaar met de pas geleerde interview technieken.

In de pauze was er gelegenheid te spreken met medewerkers van de NVN over diverse onderwerpen.

In deze training werd ingegaan op het maken van bladen en hoe editoo hiervoor een programma heeft ontwikkeld waarbij je online een blad kunt opmaken.
Zij verzorgen dan ook de productie en verzending. Op zich een heel mooi programma met veel mogelijkheden waarbij de huisstijl goed wordt bewaakt. Voordeel van een dergelijk programma is dat er meerdere personen ermee kunnen werken en je dus niet afhankelijk bent van 1 persoon.

De dag werd om 16.00 afgesloten, het was een leerzame dag en goed de andere bestuursleden te spreken en ervaringen met elkaar te delen.